söndag 29 november 2009

Adentsfirande och lite hemlängtan

Kan inte fatta att det är första advent. Alla redan! Vad hände med November, eller snarare, vart försvann hela hösten? Galet. Och så säger folk att det blir värre med åren, att tiden bara går snabbare och snabbare. För visst stämmer det ju att tiden går fort när man har roligt, har man alltså roligare ju äldre man blir? Man kan ju hoppas iallafall, inte långt kvar tills en annan fyller 23 liksom!

Nåväl, hade fem väldigt mysiga men intensiva dagar med sexey på besök! Tycker verkligen att vi hade ett lagom tempo, vi hann med mycket och såg allt som ska ses, men vi hann också med att slappa en del! Och inte bara såg vi New Moon, som sig bör blev det ett besök på operan också!



Idag har jag haft en mysig slappardag som kretsat kring olika sorters... kakor! Det började med en pannkakslunch hemma hos Johanna och hennes pojkvän Hugo. Och pannkakor här nere går såklart inte att äta utan nutella! Yuuummy säger jag bara! Efter lunchen gick vi på en julmarknad som svenska kyrkan arrangerade. Där hittade vi andra svenskar, ett luciatåg och såklart lussebullar! Vi var tvungna att köpa några bara för att vi inte kommer äta några förrens vi kommer hem. Vi hade inget val helt enkelt, men visst var de goda! Efter marknaden åkte vi iväg till det riktiga adventsfirandet hemma hos en kompis från Rumänien. Och med oss hade vi glögg och pepparkakor inhandlade på ikea! Mys! Väl på plats bakades det även kanelbullar och någon slags finsk kaka och.. ja ni förstår vad jag menar med att jag helt enkelt stoppat i mig en hel del kakor idag!



Godnatt bloggen!
/miss P

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar