torsdag 7 januari 2010

AAARGH

Jag är högst upprörd!

Var just ute och körde bil med körskolan, och jag måste säga att jag faktiskt är ganska duktig vid det här laget. Inte redo för uppkörning, men ändå duktig. Så står jag vid en lite klurig korsning där det är rött, men det slog om till grönt endast i mitt körfält. Jag kommer inte iväg blixtsnabbt eftersom jag dels var konfunderad över den komplicerade korsningen och dels för att jag helt enkelt bara såg de röda lamporna som inte gällde mitt körfält. Vad händer då? Jo, eftersom jag stod EN SEKUND för länge utan att komma iväg är det nån jävel som tutar bakom. Han tutar inte lite heller utan ligger konstant på tutan, det dånade i hela Enskede. Jag fick lite smått panik såklart, som man alltid får när man är ny, och försökte starta på tvåan eller något annat dumt som jag aldrig har gjort innan utan gjorde nu i all stress. Motorstopp! Bilen fortsätter tuta utan uppehåll. Jag startar bilen, ger för lite grundgas; motorstopp. Jag kommer iväg på tredje försöket, tack och lov, och detta tog kanske 10-15 sekunder. Jävla idioter alltså, tutar det högsta dom kan, oavbrutet, på en ÖVNINGSBIL! Dom har väl själva varit i den situationen någon gång! Min körskollärare blev så jävla förbannad att han blinkade på dom med helljuset, körde in till sidan och när idiotbilen körde förbi öppnade han dörren, klev ut och hytte med handen. Han skrev också ner namnet på företaget och ska ringa dom och säga dom ett och annat. Det är skönt att han blir så arg så att jag slipper känna mig som den skyldige. Alla är vi för fan barn i början, och jag har inte gjort sådana misstag på mycket länge och hade inte gjort det nu heller om det inte hade varit för deras satans jävla tutande.

Min lärare är även mc-lärare, och han berättade att när han har mc-lektion och något liknande händer brukar han tvärnita, ställa hojjen tvärs över vägen och sedan åka fram till föraren, slita upp dörren och skälla ut honom. Så jävla rätt! När man ser att det är en nybörjare behöver man väl inte bete sig som ett svin? Och dom borde veta att man inte ska använda tutan på det sättet heller. ÅH! Märks det att jag är irriterad?!

Nej, nu ska jag banne mig få en massa plugg gjort så att jag kan känna mig nöjd med denna dag.

Peace



2 kommentarer:

  1. Hahaha!
    Jag var med om samma situation och min lärare blev också förbannad!
    Idioter som ser att det är en körskolebil med öningskörningsskyllt på liksom!
    Sofie! Det är bra att du får öva en sådan situation för att komma på att , det spelar ingen jävla roll om de tutar... du ska ta det i din takt:)

    Kraam!

    SvaraRadera