torsdag 6 januari 2011

Ett nytt år.

Tjena medbyxor och välkommen till 2011! Det här ska bli året då vi blir Sveriges största blogg! Eller kanske inte... Poängen med nyårslöften är kanske att de ska gå att genomföra. Inte för att jag brukar vara någon höjdare på det, men ändå! Jag har funderat lite på det här med våra gemensamma mål under det nya året och tänker att vi kanske borde skriva någon sorts lista, så här kommer mina förslag:

Läderbyxornas nyårslöften:
1. Vi ska genomföra en resa tillsammans. Skulle kunna vara en helg på nåns landställe, eller två veckor utomlands, det spelar mindre roll.
2. Vi ska skriva fler inlägg än förra året. Förra året skrev vi 263 inlägg, eller nåt i den stilen. Det blir med andra ord i snitt 22 inlägg i månaden, eller 4,4 inlägg var månatligen. Det borde vi fan klara.
3. Vi ska köra någon träningsform tillsammans: typ gå och bada, dansa poledancing, gå på ett boxningspass eller sticka ut och jogga. Vad spelar ingen roll.
4. Vi ska ha varit hemma hos var och en av oss under året.

Det borde inte vara så bedrövligt svårt, men om någon tycker att någon punkt är idiotisk så tar vi naturligtvis bort den. Alla har veto. På samma sätt uppmuntrar jag Sexey, Pördey, Cooley och Nerdey att komma på egna gemensamma nyårslöften. Det här ska ju bli vårt grymmaste år so far så lite mål kan ju inte skada.

Peace out homies!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar