måndag 25 oktober 2010

Det var ju för tusan hundra år sen...

...ja såg er alla! Vad är det för fasoner va?

Idag började en sån där riktigt härlig vecka... Hemtenta (uppsatsskrivning) till och med söndag, sen har jag utbildning på jobbet och ska även jobba. Jippie! Faktum är att jag trots att jag har haft ångest inför den här veckan i veckor så känner jag mig nu lite lättad att den är igång. Nu ska här skrivas uppsats så att det ryker om tangenterna!

Satt på biblioteket idag och skrev. Jag vet inte om ni brukar hänga på bibliotek (det är faktiskt en bra grej om man vill få saker gjorda!) men det är så jäkla mycker gamla och skumma människor. Det värsta är de som luktar gammalt. Lukten av gammal smutsgubbe alltså... Vad ska man säga om den? Vidrigt! Och man vet att lukten kommer ifrån lager och lager av gubbsmuts, gubbhårfett, gubbfis osv osv. Det är den absolut största nackdelen med bibliotek. Annars är det en grym grej! (Kanske skulle sadla om och bli bibliotekarie? Moahaha skojja)

Nej men serri, ska vi ses snart eller? Boka in en, wait for it..... Utgång?!?! Det var typ en månad sen jag var ute? Vi är ju unga! I våra bästa år! Ut och dansa med oss! Vi måste visa upp våra snygga jag, det förtjänar vi (och världen). Annars är jag sjukt sugen på rödvin. Hade jag haft en bostad hade jag bjudit in er alla på ost- och rödvinskväll! Men om ni inte vill sitta i min säng i min mammas vardagsrum med mamsen i soffan bredvid så blir det inget av med det.

Kom igen nu, nu rycker vi upp oss, med bloggen men främst i det verkliga livet. Let's socialisera!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar